Новини

Студентська конференція

Ліси – одна з найважливіших екосистем, від якої залежить підтримка клімату планети та збереження біорізноманіття світу. Це найдосконаліший природний комплекс, який формувався протягом тисячоліть і зараз опинився перед загрозою зникнення внаслідок недбалої діяльності людини.

Збереження лісу та його багатств стало важливим екологічним завданням для усіх країн світу. На превеликий жаль, дуже мало зроблено для успішної реалізації цього завдання, відповідно слід активніше обговорювати ці питання, шукати шляхи їх вирішення тощо.

У рамках тижня циклової комісії 19 березня відбулася студентська конференція на тему: "Ліс – неоціненний дар природи. Відтворимо ліси разом!". Здобувачі освіти ОПП "Лісове господарство" Наталія КУЛИНИЧ (гр. Л-41), Дарина РОМАН (гр. Л-41), Анжела МАКАРЧУК (гр. Л-31), Михайло МІШТУР (гр. Л-21), Віталій МЕЛЬНИК (гр. Л-21), Тамара СПОРНЯК (гр. Л-21) презентували змістовні та цікаві доповіді, які привернули увагу учасників та викликали жваву дискусію, що сприяло формуванню цікавих та креативних ідей.

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo?fbid=975617947439033&set=pcb.975618314105663