Новини

Тиждень циклової комісії економічних дисциплін

З 11 по 15 березня 2024 року в Технологічному фаховому коледжі НЛТУ України проходив тиждень циклової комісії економічних дисциплін.

         Викладачі циклової комісії використовують позааудиторну діяльність як засіб, що дає можливість для самореалізації здобувачів освіти.

         Упродовж тижня усі бажаючі могли ознайомитися з методичними розробками викладачів та кращими студентськими роботами. Яскраві презентації бізнес-планування у рисунках багатьох зацікавили. Результатом творчого пошуку студентів стала студентська конференція «Виробничий потенціал Львівщини». Надзвичайно креативно була проведена економічна гра з фінансової грамотності. Традиційно під час тижня циклової комісії здобувачі освіти побували на екскурсіях на ТОВ «Брама», а також у відділенні УкрСиббанку, що сприяє поглибленню їх знань з фахових дисциплін. В межах тижня циклової комісії також провели профорієнтаційну роботу і запросили в коледж ліцеїстів з ліцею імені Івана Пулюя на зустріч з викладачами та ознайомлення з матеріально-технічною базою закладу освіти.

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=971105174556977&set=pcb.971106384556856