Новини

Участь у науково-практичному семінарі (м.Бережани)

23 листопада 2023 року студенти спеціальності 205 “Лісове господарство” та викладачі ВСП “Технологічного фахового коледжу НЛТУ України” відвідали ВП НУПІБ України “ Бережанський агротехнічний інститут ” на базі якого проходив Всеукраїнський науково-практичний семінар “Сучасні тенденції інформаційної підтримки та механізації лісового і садово-паркового господарства“, за підтримки провідного виробника мотоінструменту і акумуляторної техніки ТОВ “Андреас Штіль”.
У рамках заходу студенти коледжу разом з викладачами мали можливість ознайомитись з матеріальною базою, відвідали лабораторію механізації лісогосподарських та садово-паркових робіт. Під час семінару учасники прослухали цікаву лекцію про можливості та перспективи застосування безпілотних літальних апаратів в лісовій галузі, а також взяли участь у практичному занятті компанії STIHL з використанням нових зразків мото- та акумуляторної техніки.
Висловлюємо подяку кафедрі лісового та садово-паркового господарства та адміністрації Бережанського агротехнічного інституту за надану можливість дізнатись про передові лісові технології, які використовуються для ефективного ведення лісового господарства. Дякуємо всім, хто долучився до заходу!